تأثیر دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی بر معاش فرد

پالس‌های الکتریک کم‌قدرتی که دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ( ساخت میکند دردناک نیستند . ممکن است شما اصلاً این پالس‌ها را شم نکنید یا این که بعضاً ارتعاش کوچکی را در قفسه سینه خویش شم نمائید . درصورتی‌که دستگاه یک پالس کارکشته ( شوک ) تولید نماید , شما آن را حس می کنید البته این شوک در کسری از ثانیه حس می‌شود . احساساتی که‌این شوک‌ها تولید می‌نمایند بسته به‌شدت آن , نظیر شم یک تپش قدرتمند در قلب یا این که ضربه میل کردن به قفسه سینه است . دکتر معالج شما برای کاهش ضربان‌های نامنظم قلب برای شما دارو تجویز خواهد کرد .

درصورتی‌که در تن خویش دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی دارید ضروری است نسبت به محیط اطراف خویش هوشیار باشید و در نزدیک شدن به دستگاه‌هایی که ممکن است همت دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) را مبتلا مشکل نمایند , احتیاط نمایید . دستگاه‌هایی که دارنده عرصه مغناطیسی کارکشته می باشند , ممکن است منجر پیدایش مشکل در دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی شوند . به دنبال دستگاه‌هایی که می تواند در پالس‌های دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) مشکل تولید نمایند یا این که دستگاه را از کار بیندازند , ذکر شده‌اند . هرچه قدر بدین دستگاه‌ها نزدیک‌تر باشید و هر چه قدر بازه زمانی زمان بیشتری در اطراف این دستگاه‌ها باشید , احتمال ساخت ایراد در دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی شما بیشتر می گردد .
دستگاه‌هایی که در کارایی دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی ایراد تولید می نمایند

گوشی‌های موبایل و پخش‌کننده MP3 و iPod
سیم‌های حمل کننده برق فشارقوی
دستگاه ف‌یاب
دستگاه جوش صنعتی
ژنراتور برق ( منشا ولتاژ )

درمان‌های طبی که سعی دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی را در گیر مشکل می‌نمایند

عکس‌برداری MRI
سنگ‌شکنی تمامی به روش غیر جراحی و با دستگاه شاک‌ویو
به کار گیری از الکتروکوتر در جراحی برای انقطاع خون ریزی

در‌صورتی‌که که در تن شما دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی کاشته شده‌است , واجب است مدام در هنگام مراجعه به دکتر یا این که دندان‌پزشک یا این که هر راس درمانی , دکتر خویش را از داشتن دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) مطلع فرمایید .
پس از جراحی کاشت دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) , جراح شما کارتی به شما می دهد که روی آن خصوصیات دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) شما ثبت شده‌است . این کارت را مدام همراه خویش داشته باشد . همینطور میتوانید از دستبند یا این که گردن آویز مخصوصی استعمال نمائید که دارنده شماره طبابت ( آی دی ) است و نشان میدهد که در تن شما دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) قلبی موجود است .
انجام فعالیت‌های روزمره

به کارگیری از دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) بازدارنده از انجام ورزش و فعالیت‌های فیزیکی نمی شود البته ممکن است واجب باشد از انجام ورزش‌های پرخطری ماند فوتبال اجتناب نمایید .
رانندگی

تا یک هفته بعداز جراحی کاشت دستگاه الکتروشوک ( ICD ) می بایست از رانندگی کردن پرهیز کنید . اما درصورتی‌که سابقه‌ی آریتمی ‌قلبی , ایست قلبی یا این که دیگر علامتها آریتمی ‌قلبی ( نظیر بیهوشی ) را داشته باشید , پزشک معالج شما رانندگی را تا شش ماه ممنوع می کند و در حالتی که بعد از این بازه زمانی میتوانید رانندگی فرمایید که در حین این زمان مجدداً مبتلا نشانه ها آریتمی ‌قلبی نشده باشید .
محافظت و پیگیری‌های منظم

بعداز کاشت دستگاه الکتروشوک ( ICD ) ضروری است دکتر شما به‌طور منظم حالت شمارا نظارت نماید و ممکن است برای بررسی شرایط قلبی شما انجام آزمایش نوار قلبی را تجویز نماید .
ردوبدل باتری دستگاه

باتری دستگاه دفیبریلاتور ( الکتروشوک ) دربین ۵ تا ۷ سال تداوم دارااست . دکتر معالج شما قبلی از تمام شدن نیروی باتری , باتری و ژنراتور دستگاه را ردوبدل مینماید .
دستگاهی الکتریکی که با شوک‌های الکتریکی خفیف , تارلرزۀ بطنی یا این که دهلیزی را بیاثر می‌نماید دفیبریلاتور یا این که تارلرزه‌بَر[۱] اسم دارااست .

تارلرزه‌بَر ( دستگاه شوک غیر هماهنگ ) که بیشتر به اسم الکتروشوک شناخته میشود , دستگاهی است که تارلرزه بطنی را از فی مابین میبرد . فیبریلاسیون ( تارلرزه ) بطنی وقتی فیس میدهد که فیبرهای عضلهٔ قلب به صورت نامنظم منقبض می‌گردد . در موقعیت ارگانیک , فیبرهای ماهیچه ها قلبی منظم منقبض میشوند و ضابطه «همه یا این که هیچ» بر آن‌ها حاکم است ( یعنی ابتدا سلولهای عضلانی دهلیزها و آنگاه سلولهای عضلانی بطنها منقبض می شوند ) . در شرایطی که که بخش دهلیز قلب , در گیر تارلرزه شود به آن تارلرزه دهلیزی و در شرایطی که که در بطن‌ها رخداد بیفتد تارلرزه بطنی نامیده میگردد . در تارلرزه دهلیزی , قلب , هنوز توانا به پمپاژ یه خرده خون می‌باشد و انقباض بطن‌ها , فشار دستگاه خون‌رسانی را نگه می دارد . البته تارلرزه بطنی فراوان خطرناک است و در اثر آن در پهنا یکسری دقیقه , مرگ حادث می‌گردد . تارلرزه‌بر یا این که الکتروشوک جهت تصحیح این شرایط به کار می رود . شوک اعمال شده به عضله قلب , تمامی فیبرها را به صورت به طور همزمان منقبض می نماید و در فیض کلیه فیبرها

 

منبع :

 

https://sedanmed.ir/product-category/medical-equipment/defibrillator/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : دستگاه ,الکتروشوک ,دفیبریلاتور ,قلبی ,تارلرزه ,بطنی ,دفیبریلاتور الکتروشوک ,دستگاه دفیبریلاتور ,الکتروشوک قلبی ,تارلرزه بطنی ,آریتمی ‌قلبی ,دستگاه دفیبریلاتور الکتروشوک ,کاشت دستگاه الکتروشوک
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

From Unknown land Alexandra پایگاه تحلیلی خبرداری سایمان کد سهند concretebolt خانه های لوکس فیلم و فایلهای کمیاب صوتی و تصویری هدایای تبلیغاتی دنیایی سایبر | World Cyber حجاب و عفاف